Новогодишње активности

     Последњи дани ове 2022. године у нашој школи биће у празничном духу, веселе и забавне. Ученици и наставници су спремили читав низ активности за испраћај старе и дочек нове године. После короне, ужелели смо се дружења, песме и игре.

     Такмичење за најлепшу јелку је већ постало традиција. Ове године тема је „Јелка као књижевно дело/дневник читања”. Јелке треба да буду постављене у холу школе до петка 23. 12. 2022. године, а жири ће победника прогласити у уторак 27. 12. 2022. године. Победници ће бити бирани у категорији млађих разреда и категорији старијих разреда. Победници ће бити награђени пакетићима.

     Писање новогодишњих честитки је активност планирана пројектом „Квалитетно образовање за све”. Ученици од првог до четвртог разреда ће до петка 23. 12. 2022. године писати и цртати честитке. Честитке ће бити размењене са ученицима ОШ „Вожд Карађорђе” из Алексинца.

     У уторак 27. 12. 2022. године у 12 часова ће бити одржан Новогодишњи концерт. Ова музичка приредба биће организована у сарадњи наше школе са ОМШ „Владимир Ђорђевић” из Алексинца, издвојено одељење у Ражњу.

     У петак 30. 12. 2022. године у 17 часова одржаће се Хуманитарна новогодишња евровизија. Поред уживања у такмичарским нумерама наших ученика, представника различитих земаља, и ревијалном представљању гостујућег наставничког хора, посетиоци ће моћи да учествују у хуманитарној лутрији, уплате новац или пошаљу СМС за малу Софију, ћерку наше бивше ученице.

     У жељи да се сви забавимо и у срећи испратимо стару годину, желимо свима све најбоље.