„Од колевке па до гроба најлепше је ђачко доба“ – Пријем „Ковид 19“ првака школске  2020/2021.године

     Пријем првака у свет школства ове године памтиће се по необичном пријему одржаном  31. 08. 2020. године због ситуације око епидемије корона вирусом. Иако је за срећан почетак школовања и добродишлице првацима ове године изостала свечана приредба, ђаци прваци са својим родитељима примили су срдачну добродошлицу од директорке школе Драгане Живановић у свечаној сали школе. Она је традиционално поздравила  све будуће прваке и поручила им да ће они упркос овој ситуацији красити нашу школу својим жагором и смехом.

     Двадесетчетворо првака примили су учитељи: Снежана Радисављевић у матичној школи у одељењу 1/1 10 дечака и 7 девојчица, Милена Марковић Павићевић у одељењу у Рујишту једну девојчицу, одељење у Прасковчу и учитељ Младен Љубисављевић дочекали су три дечака првака, одељење у Липовцу и учитељ Горан Тодоровић добили су двоје првака, учитељ Миодраг Милановић у одељењу у Црном Калу учиће једног дечака првака.

     Сви ученици заједно са својим учитељима били су упознати са својим новим школским обавезама. Уз ишчекивање прозивке учитељи су поздравили своје будуће прваке и пожелели им да буду добри и вредни ђаци. Ту су били и пригодни поклони.

     Будућим  ђацима првацима желимо срећан наставак безбрижног детињства уз стицање нових знања, вештина и умења.

Милена Марковић Павићевић, наставник разредне наставе