Обавештење о упису ученика у први разред наше школе

          Упис ученика у први разред ОШ „Иван Вушовић” у Ражњу обављаће се у заказаним терминима у периоду од 1. априла до 31. маја 2022. године. Истог дана ће педагог школе извршити тестирање деце.

          Од 21. марта до 31. маја 2022. године родитељима ће бити доступна могућност да електронским путем закажу термин уписа и тестирања преко е-Управе.

          Уколико се родитељ одлучи да позове школу, овлашћено лице школе ће заказати тестирање детета у име родитеља.

          Родитељи приликом уписа детета не подносе ни један документ у папирном облику јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем, као и податак о похађању припремног предшколског програма посредством ЈОБ-а. Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара, биће потребно да родитељ тај документ донесе у школу.

          Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је подршку родитељима у вези заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Сва питања и недоумице у вези са заказивањем термина могу се поставити на контакт телефон 011/7350557.

Лице овлашћено за упис: Јелена Илић – секретар школе.
Контакт телефон: 037/3841112
                                     064/8867854

ВАЖНА НАПОМЕНА: Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до

термина који сте изабрали за упис.

Секретар школе,
Јелена Илић

  Обавештење о упису ученика у први разред