Нови ђаци наше школе

     Тридесет двоје првака су постали најмлађи ученици наше школе. Свечани пријем, припремљен њима у част, одржан је у Дому културе у Ражњу 29.08.2019. године.

     Занимљив програм су припремили и у њему учествовали ученици другог, трећег и четвртог разреда уз помоћ својих учитељица Снежане Радосављевић, Леле Зековић и Душице Ђукић.

     Директорка школе, Драгана Миленковић, је поздравила присутне родитеље и прозвала сваког ђака првака пожелевши му да стекне што више знања у школи. Свих тридесет двоје првака су добили примерак осмог броја школског часописа „Ражњићи од знања“ уз жељу да се и они нађу у његовим будућим издањима.

     Будући прваци су том приликом упознали и своје учитеље: Лелу Зековић, учитељицу првог разреда у матичној школи, Ацу Миленковића, учитеља у Шетки, Миодрага Милановића, учитеља у Црном Калу, Младена Љубисављевића, учитеља у Прасковчу, Милену Марковић, учитељицу у Рујишту и Горана Тодоровића, учитеља у Липовцу.

     Фотографије са свечаног пријема првака можете погледати у фото галерији.

Текст је објављен на сајту Савеза за школски спорт Србије у оквиру пројекта „Ђак репортер“. Можете га погледати на следећем линку.