Нова година у знаку филантропије

     Прошле године нас је корона омела у школским новогодишњим радостима. Ове године користимо корона-затишје да надокнадимо активности у којима наши ученици највише уживају.

     Новогодишња еуфорија започеће у петак 24. 12. 2021. године када ће се у холу школе извршити избор најнеобичније новогодишње јелке.

     У понедељак 27. 12. 2021. године одржаће се „Хуманитарна новогодишња Евровизија”. Пријављено је 15 група од првог до осмог разреда. У 10:00 биће прво извођење програма за ученике од првог до четвртог разреда. У 12:00 је друго извођење програма које ће имати такмичарски карактер и коме ће присуствовати ученици од петог до осмог разреда. Биће присутан и трочлани жири који ће на крају извођења свих 15 нумера бодовати њихова извођења. У холу Дома културе тог дана биће постављен штанд са хуманитарном лутријом. Износ који тог дана буде сакупљен биће уплаћен фондацији „Буди хуман”.

     У уторак 28. 12. 2021. године одржаће се приредба на којој ће учествовати најуспешнији извођачи Новогодишње евровизије, али и рецитатори и ученици музичке школе. Хуманитарни штанд ће и тог дана бити постављен у холу Дома културе, а сакупљени прилози ће бити употребљени за уређење простора за боравак у школи. Приредби могу да присуствују родитељи и грађани жељни дечјег смеха. Цена улазница је новац у износу по жељи, књига или друштвена игра који ће оплеменити простор за боравак ученика у школи који чекају аутобуски превоз.

     Овај догађај се реализује у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање који реализује Коалиција за доброчинство коју предводи фондација „Ана и Владе Дивац”.

Fondacija „Ana i Vlade Divac”

https://www.facebook.com/FondacijaDivac

https://twitter.com/fondacijadivac

https://www.instagram.com/fondacijadivac/