„Крв живот значи“ 2019

     На конкурсу ,, Крв живот значи“ 2019   за ликовне и литерарне радове, који је расписан од стране  Црвеног крста, учествовали су ученици свих разреда наше школе.

     У категорији за ученике од  I до  IV разреда, за ликовне радове, прво место је освојио Данило Милошевић, ученик II/1а треће место  Дуња Радојковић, ученица I/1.

     За литерарне радове, прво место је освојио Лазар Живановић, ученик трећег разреда из издвојеног одељења из Шетке, друго место Јован Ђукић, ученик III/1 и треће место су освојили  Јован Стојановић,  такође ученик  III/1 и  Никола Станковић,  ученик II/1.

     У категорији за ученике од V  до VIII разреда, за ликовне радове, прво место је освојила Анђела Славковић и треће место Анђелија Маслаковић, ученице VIII/2.

         Награде за освојена прва три места обезбедио је Црвени крст Ражањ.  Ученицима су уручене пригодне награде 10. 5. 2019.год . у просторијама Црвеног крста у присуству њихових  учитеља. Ученици су такође награђени екскурзијом у организацији Црвеног крста која је реализована 11.5.2019.год. и том приликом су ученици посетили Лепенски вир, Голубац, Рајкову пећину и манастир Тумане.