Избор за најлепшу новогодишњу јелку

У активностима које је наша школа организовала у новогодишњој недељи, ако не најсвечаније, а оно најукусније дешавање, представља избор за најбољу новогодишњу јелку.

У такмичењу, које је одржано последњег радног дана 2016. године, учествовали су старији разреди наше школе. Ученици су имали задатак да направе оригиналну 2D јелку на материјалу по жељи. Иако је број јелки био мали (свега шест), свака је посебно лепа, а најлепше је било посматрати жељу и напор ученика и њихових одељењских старешина да у овој малој и свечаној борби ипак победе.

Трочлана комисија, коју су сачињавали Јасмина Ганић, наставник енглеског језика, Ирена Крстић, наставник српског језика и Данијел Маслаковић, наставник разредне наставе, са задовољством је прегледала све радове и донела једногласну одлуку:

3. место припало је одељењу 6/1;

2. место додељено је одељењу 7/1;

  1. место поделила су два одељења – 6/2 и 7/2.

   

Јелка 6/2 осваја својом величином. Висока је око шест метара, широка три. Украшена је честиткама, сјајним тракама, фотографијама, потписима и виси у простору унутрашњег степеништа школе, рађајући осмех, дивљење и задовољство код свих који је угледају.

Најукуснија је сигурно јелка 7/2, направљена од цимет колачића, који висе на стиропору улепшаном станиолом, белим и црвеним лампицама. По проглашењу победника у холу школе, сви учесници су се засладили овим чудним украсима, сликали се и уживали у новогодишњој атмосфери.

Децо, све похвале!!! Сви запослени у школи желе вам здраву, срећну и успешну Нову годину!!!

Наставник српског језика, Ирена Крстић